Az elmúlt időszakban komoly erőfeszítéseket tettünk a közlekedésbiztonság és közbiztonság javítása érdekében Tarjánban.

A közlekedésbiztonság terén számos intézkedést hoztunk, hogy csökkentsük a balesetek számát és növeljük közterületeink biztonságát. Ezért a veszélyes kereszteződésekben új, figyelemfelkeltő jeleket festettünk fel, hogy emlékeztessenek a fokozott veszélyre, valamint rendszeresen kicseréltük és pótoltuk az elhasználódott vagy sérült közlekedési táblákat.
Különös figyelmet fordítottunk a gyalogosok biztonságára is. erősebbre cseréltettük és korszerűsítettük a gyalogátkelő helyek megvilágítását, hogy éjszaka is jobban láthatóak legyenek. Új gyalogátkelőt is létesítettünk, hogy a gyalogosok könnyebben és biztonságosabban tudjanak átkelni az úton.
A közbiztonság terén is több intézkedést hoztunk településünkön. Bővítettük a kamerarendszert, hogy nagyobb területet lehessen lefedni és jobban figyelhessük a közterületeket. Ez segít az esetleges bűncselekmények megelőzésében és az elkövetők azonosításában. Folyamatos kapcsolatot tartunk a rendőrségi vezetőkkel és a helyi körzeti megbízottakkal, hogy hatékonyabban tudjunk együttműködni a közbiztonság javítása érdekében.
Nagy hangsúlyt fektettünk továbbá a lakossági figyelemfelkeltő kampányok támogatására. Ezeken a kampányokon keresztül igyekeztünk felhívni a lakosság figyelmét biztonsági kérdésekre, például a megfelelő zárásra, a személyes tárgyak megóvására és az utcai veszélyek elkerülésére. A célunk az volt, hogy összefogjunk a közösségünkkel és közösen tegyünk a közbiztonságért.
Ezek az intézkedések mind a közlekedésbiztonság, mind a közbiztonság terén előrelépést jelentettek településünkön. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzetet és további fejlesztéseken dolgozunk annak érdekében, hogy még biztonságosabb és élhetőbb legyen Tarján minden lakója számára.

Add Comment